28 november 2008

Fredag + klänningköp

Hejhej.
Idag är sjuktermometen såhär: Hängig och sketaont i halsen.
Tyst, nej jag kommer inte bli sjuuk! Vill inte. :/ Hoppas hoppas hoppas inte!


Sista dagen på praktikvecka nr 2 är slutförd. Och det känns skönt. Jag känner mig mer inne i det nu, och det funkar liksom bra. Alla är så schyssta, och väldigt roliga liksom. Det här härligt. Idag har vi skrivit en artikel om företagen på dreamhack. O så mot slutändan skrev vi en enkät om att använda päls.

http://jnytt.se/Read__20034.aspx Pälsenkät
http://jnytt.se/Read__20026.aspx Dreamhack företagen

Japp, läs det om du vill. :) Lucia-artikeln kommer ut imorgon.


Efter dagens slut så gick jag på jakt efter en svart klänning till julkonserten. Jag skulle köpa en tröja att ha över den också. Färgkoden på konserten är nämligen svart och röd.
Jag gick runt och runt men hittade ingen.
Gina tricots klänningar = haha sketafula! Snälla, gör dig en tjänst och gå inte in där om du letar klänning de här dagarna. ahha.
Sen till Vero moda, nesh, inte snyggt där heller.
JC, nja inte nåt passade.


Men så gick jag till VILA! :) Där hittade jag min drömklänning. Jag trodde inte att den skulle passa mig, men det gjorde den. O där hittade jag även en söt vinröd bolero. Yes. Den är min min min, och jag helt enkelt älskar den! Vad tycks? Snälla kommentera.

Ikväll ska vi på tonår ut på stan och ge bullar och saft och sånt till fulla och andra människor. O så ska vi väl prata o sånt grejs, det blir NICE! Gud är god, och han kommer
hjälpa oss ikväll. Jag känner på mig att det blir en bra kväll ikväll.

Planer inför helgen:
Lördag: Julmarknad i kyrkan, träffa Emil
Söndag: SOOOVA, Baka pepparkakor med mamma, julskyltning - "jobba" för jnytt och skriva artikel om lucia och julskyltningen.

Ha en jättebra helg!
KRAM /Clara.

2 kommentarer:

  1. Hihi, jag köpte en lika dan i torsdags ;D den är jättefin :D

    SvaraRadera
  2. Klänningen ser fin ut! Blir nog helfint med den röda boleron till. Krya på dig och hoppas det blir bättre snart!! Puss

    SvaraRadera

Lämna gärna en hälsning :) Svaret kommer i din blogg om du har någon. Annars kommer den i samma inlägg som du skriver din kommentar i. :)

Ha det så bra! Tack. Kram/Clara