24 november 2008

Måndag

Hej,
Idag är det
1 månad kvar till julafton
23 dagar kvar till min födelsedag
24 dagar kvar till vi åker till Uganda


Yes, så är läget.
Idag har inte varit någon turdag för mig och Alexandra. Det skulle jag nog inte kunna säga. Vi skulle göra en ekät på a6 om adventljusstakar. Vi hittade 2 män och ett par, men INGEN kvinna som ville vara med på en kort kort intervju. En minut av deras liv "hinner" de inte offra för att vara med på en kort intervju. "Hinner", OKEJ säger jag då. Låtsas att man är stressad när man går på a6 en förmiddag, det går ju också.
Japp, så vi gick tillbaka till Jnytt.se, utan en kvinnas intervju. Suck. Aja...


Nu ska vi inte lägga mer energi på det. Sen jag kom hem har jag sovit (som jag brukar ^^), kollat på tv och jah... inte mycket mer!

Imorgon börjar dagen på Råslätt där jag ska träffa en som har hand om övningarna för Jönköpings lucia. Sen följer dagen med tre till intervjuer med tre av luciakandidaterna.
Önska mig lycka till på mitt första, egna och ganska stora projekt. ;) Och hoppas med mig att det blir en bra artikel.


Puss och Kram /C l a r a.

1 kommentar:

  1. Du verkar ha det jättekul på Jnytt! :) sökte dit idag, och hörde ifall de hade några extrajobb som skribent, hoppas att jag också får jobba. :) Länka gärna artikeln du ska skriva imorgon i din blogg också. :D
    Kramar

    SvaraRadera

Lämna gärna en hälsning :) Svaret kommer i din blogg om du har någon. Annars kommer den i samma inlägg som du skriver din kommentar i. :)

Ha det så bra! Tack. Kram/Clara