27 november 2008

Torsdag

Tja,
Nu sitter jag här igen, efter ännu en uttröttande dag. Fast den här dagen var dock väldigt speciell. Dels för att jag var så hängig och tröttare än vanligt. Men också för att jag och Alexandra var på Dreamhack idag. Vi gick runt och intervjuade folk.
Okej, jag trodde nog att det skulle vara ännu mer nördigt än vad det var. ahha. Jag menar, riktigt alla är ju inte nördar som är där ju. Ellerhur? haha.
Men det var väldigt hög volym på stället och mycket folk överallt. Så det gjorde att jag så gärna ville ut därifrån ett tag. Det gjorde inte saken bättre att det var fullt med folk som stirrade på oss när vi gick där och inte passade in. haha.


http://jnytt.se/Read__19987.aspx Inför DH

http://jnytt.se/Read__20010.aspx Intervjuer med datanördar (haha)
http://jnytt.se/Read__20008.aspx Artikel om personal

Imorgon har vi varit på jnytt.se i två hela veckor, alltså halva APUn är över. Shit, vad konstigt. Jnytts personal är faktiskt bara trevligare och trevligare för varje dag som går. Jag trivs mer och mer och känner mig faktiskt praktiskt taget ganska hemma där nu. Det är ju skönt. Det är ungefär det enda man vill när man är ny på en praktikplats. haha. Så det känns bra.

Ikväll blir det slappa nummer 1. Och jag är nöjd med det. Kanske skulle kunna ta ett bad i badkaret och helt enkelt slappna av ordentligt. För jag är så sjukt trött och hängig.
Något annat är att jag saknar Emil. Asså torsdagar är nästan värst faktiskt. För då är det mitt emellan. Samtidigt som jag vet att jag snart får träffa honom, så vet jag också att det var ett par dagar sedan sist. Jag saknar honom. Jag är så glad att jag har han.

Förresten, luciaartikeln kommer att komma upp imorgon sa Gunilla. Jag längtar efter att se den. haha. Det blir spännande liksom. ;P
Ha en bra eftermiddag. Kram /C.

1 kommentar:

  1. Vad kul det är att läsa dina och Alexandras artiklar! Ni e duktiga! Det var intressant att läsa om Dream heacker-stället! :-) Ser fram emot luciaartikeln! Hoppas att du inte känner dig lika trött och hängig idag! Varma kramar!

    SvaraRadera

Lämna gärna en hälsning :) Svaret kommer i din blogg om du har någon. Annars kommer den i samma inlägg som du skriver din kommentar i. :)

Ha det så bra! Tack. Kram/Clara