20 augusti 2009

INSPARK DAG 3

Hitills den absolut roligaste dagen. :D
Bilder hittar ni på facebook. :)

Vi hade stadsvandring, vilket var massa lekar runt i Jkpg. :D Riktigt kul faktiskt. Dessutom lärde jag känna en till tjej, Emelie, riktigt schysst. O så umgicks jag med Ethel. O några andra. :) Gruppen är helt enkelt trevliga.

Några tävlingar vi hade var att bygga ett högt och snyggt torn av personer, klämma in så många som möjligt, vem som helst i en telefonkiosk, leken där man ska sätta en lapp mellan två kroppsdelar, en där man satt ihop i fötterna osv. Massa riktigt kul lekar, ahha. Värd dag att gå på. :) Nu är jag riktigt trött.

Sen så har jag blivit 700 kronor fattigare idag. :S Sådär bara. :P haha. 100 gick till slutsittnings-biljetten och de andra 600 till litteraturböcker för första kursen.

1 kommentar:

  1. Haha..helt sjukt, 600 spänn för lite böcker som du ska ha liksom en termin max! Sjukt är vad det är! hehe..lycka till med studierna o allt, det blir bra!!

    SvaraRadera

Lämna gärna en hälsning :) Svaret kommer i din blogg om du har någon. Annars kommer den i samma inlägg som du skriver din kommentar i. :)

Ha det så bra! Tack. Kram/Clara