10 november 2008

Drömmen

Inatt drömde jag 2 drömmar,jättekonstiga och typ hemska på nåt sätt.

Dröm 1:

Jag och antingen mamma eller Anna satt i en bil och skulle till vårdcentralen som ligger mitt emot östra kyrkogården. Vi gick in till vårdcentralen därför att Viktoria tydligen låg där och var sjuk? Jätteskumt.
Jag mötte en i receptionliknande och sa; Min kompis ligger här nånstans.
Hon; vilken klass går hon i?
Jag; media, C

Hon; Okej, jahaaa, då fattar jag.
Jag; A, Viktoria Rogö
Hon; okej, kom med här.



Skum sak att hon frågade efter klass :S, och att hon visste precis vem jag menade.

Iaf, jag gick in till hennes sjukhusrum, där satt hon upp i en säng. Hon. Min Viktoria. Precis som hon såg ut. Vi pratade. Men jag minns inte alls vad vi sa.

Plötsligt blev det dröm 2;
Jag och Emil och hans kompisar badade. Vi hade jättekul. Det var precis som det var på stranden den dagen då olyckan var. Det var på Gullbrannagården, antagligen GF. Konstigt nog tänkte jag i drömmen tillbaka på den dagen.
Men plötsligt så var jag på en stor gräsmatta som ligger på Gullbrannagården. Jag gick efter Kicki o hennes kompisar. O så kommer vi in till en matsal, på RALLINGSÅSGÅRDEN. Alltså, platsen var plötsligt rallingsåsgården, men fortfarande på GF. Konstigt, men så va det. Där mötte jag Elsa, en ledare som jag och Viktoria busat himla mycket med. Hon hade fullt shå med oss det sista året på nyårslägret. Men iaf, hon kommer fram till mig.

Elsa; hej Clara, jag ser att du inte mår riktigt bra. Hur känns det att vara här igen?
Jag; Det känns jättekonstigt. Hon ska ju vara här. Jag trodde inte att det skulle kännas så jobbigt att vara här som jag tycker att det är.


Sen slutade typ drömmen. :S Helskumt. Alltså drömde jag först att Viktoria levde, sen plötsligt drömde jag om att det var nästa sommar på GF. JÄTTEKONSTIGT.
Drömmar kan verkligen vara så uttröttande. Kanske var det därför jag sov så länge. Allt det här satte snurr på hjärnan.

2 kommentarer:

  1. Drömmar är verkligen intressanta. De kan vara riktigt obehagliga och också riktigt sköna att drömma.
    Har också drömt en del jobbigt/konstigt och sånt på sista tiden. Vet inte riktigt vad det betyder.

    Härligt dock, att du fick se Viktoria levande i en dröm, även om sjukhuset kanske inte var det bästa stället att vara på. Men ändå. :)
    Hon verkar vara en härlig tjej.

    Ta hand om dig Clara!
    Ha en jättebra dag imorgon. :) Och tack föresten för alla söta kommentarer som jag har fått i min blogg av dig, blev verkligen jätteglad ^____^ Kom ihåg att jag finns att lyssna också om du skulle vilja det. :) <3
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Åh.
    Jag skulle gett vad som helst för att få drömma om henne varenda natt. Få prata med henne, se henne.Bara för ett ögonblick. bara se en skymt av henne.
    Ta vara på drömmarna Clara. Dom kanske betyder någonting. Vad vet jag.
    men åh. verkligen.
    Ta hand om dig! Kraam!

    SvaraRadera

Lämna gärna en hälsning :) Svaret kommer i din blogg om du har någon. Annars kommer den i samma inlägg som du skriver din kommentar i. :)

Ha det så bra! Tack. Kram/Clara