20 november 2008

Torsdag

Först kändes det som om det gick mycket saktare när man har praktik. Men så va det tydligen redan torsdag. När man går i skolan så har man allt uppstakat, man går efter ett schema med lektioner och när man kommer hem behöver man kanske plugga. Men nu, när vi har praktik, då kommer vi dit o gör någonting sen går hem, o då är man ledig med stora bokstäver. Typ.

Men så va det tydligen redan torsdag och praktikdagen är till och med över.
Idag har vi som kan sååå HIMLA mycket om mode gjort en enkät och intervjuat klädaffärer. Yaaay. Den här gången handlade enkäten om vad de hade för kläder i vintergarderoben. ;)
http://jnytt.se/Read__19851.aspx OBS: Den här artikeln gjorde en annan på Jnytt.se om till ett reportage. Vi har bara skrivit intervjun liksom. ;)
http://jnytt.se/Read__19852.aspx Den här gjorde vi helt själva, en vanlig enkät ;).


Egentligen är det rätt kul med enkäter. Men det är ju inte så att vi har fått visa framfötterna än precis. Men imorgon sätts vi på prov totalt. Bussen går till Gränna klockan 7.05!JA, JAG SA KLOCKAN SJU, inte på kvällen utan på morgonen. ahha. Shit. Min buss från Hovslätt går ju då klockan 6.16. haha. Yeees. Ne men vi ska iaf vara i Gränna och vara med på en "frågesamling" där elever får säga sina ideér och frågor. ;) De får liksom vara med och bestämma. Det blir ett problem att lösa. Ojoj. Shit ja. Så jag tycker vi bestämmer såhär, mellan min dator och din hjärna via din dator, att du tänker på mig och Alexandra, så gör jag och Alex artikeln. OKEJ? :) Bra! Tack. ;P

I eftermiddag ska jag fika med Linn på Clarás café. Det lär bli nice. Fetta i mig lite till fett, haha.

ha en bra fortsatt dag. Puss

1 kommentar:

  1. Oh vad duktiga ni är på att skriva! Artiklarna är ju jättebra. Kul att ni får göra riktiga saker och inte bara titta på!

    SvaraRadera

Lämna gärna en hälsning :) Svaret kommer i din blogg om du har någon. Annars kommer den i samma inlägg som du skriver din kommentar i. :)

Ha det så bra! Tack. Kram/Clara